…για να συστηθούμε.

Είμαστε η AVADA Creative Projects. Και αυτά είναι τα πιστεύω μας.

Πιστεύουμε στη δύναμη της εικόνας και στην ικανότητά της να εντυπώνεται στη μνήμη.

Ότι το καλό design δημιουργεί δεσμούς εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μια επιχείρηση και το κοινό της. Ότι η λεπτομέρεια έχει σημασία.

Πιστεύουμε στη δυναμική των σύγχρονων εργαλείων επικοινωνίας.

Ότι κάθε επιχείρηση οφείλει να δίνει το «παρών» στον ψηφιακό κόσμο. Ότι πρέπει να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία, ώστε να μιλήσει στο κοινό της, αλλά και να διευρύνει το πελατολόγιό της.

Πιστεύουμε ότι οι λέξεις έχουν ισχύ.

Ότι επικοινωνούν αποτελεσματικά το μήνυμα μιας επιχείρησης, αν χρησιμοποιηθούν σωστά. Ότι εσωκλείουν τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά, να εμπνεύσουν και να πείσουν.

Τέλος, πιστεύουμε ότι η διαρκής βελτίωση και η προσαρμογή στα δεδομένα της εποχής είναι ο καλύτερος τρόπος για μια επιχείρηση να διατηρεί το μήνυμά της προσιτό και επίκαιρο.

Όπου κι αν βρίσκεστε, υπάρχει πάντοτε ένα σκαλί πιο πάνω. Και θα σας δώσουμε το αβαντάζ για να το κατακτήσετε.

We do it the AVADA way.

Όποιο κι αν είναι το project, ακολουθούμε τέσσερα βασικά βήματα.

ΑΚΟΥΜΕ

με προσοχή τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επαγγελματία και επιχείρησης. Συζητάμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και προτάσεις, με κοινό στόχο την επιτυχία κάθε έργου.

ΜΕΛΕΤΑΜΕ

τον ανταγωνισμό και την αγορά όπου δραστηριοποιείται ο κάθε πελάτης μας. Παρατηρούμε τις τάσεις, τις πρακτικές του χώρου και την επικοινωνία.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

με προσήλωση στο στόχο και στις ανάγκες του κάθε project, με συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό προς κάθε επιχείρηση που μας εμπιστεύεται.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

την εικόνα και την επικοινωνία του πελάτη μας, παραμένοντας στο πλευρό του σε ό,τι και αν χρειαστεί, με δημιουργικότητα και επαγγελματισμό.