Σχεδιασμός Μενού ή Καταλόγου

Ο σχεδιασμός μενού ή καταλόγου από τους έμπειρους γραφίστες μας θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα πιάτα ή τα προϊόντα σας με καλαίσθητο και αποτελεσματικό τρόπο

Είτε δραστηριοποιείστε στο χώρο της εστίασης είτε έχετε μια επιχείρηση που εμπορεύεται μια ποικιλία προϊόντων, ένας κατάλογος αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την σωστή προβολή τους.

Σχεδιασμός μενού για εστιατόριο, μπαρ ή καφετέρια

Το μενού είναι ένα πολύτιμο έντυπο για κάθε επιχείρηση εστίασης που επιθυμεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Στις ημέρες μας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι προβολής των προσφερομένων πιάτων ή ποτών (π.χ. online menus), η αλήθεια όμως είναι ότι τίποτα δεν αντικαθιστά σε επίπεδο πρακτικότητας και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης το τυπωμένο, χειροπιαστό μενού στο τραπέζι του πελάτη.

«Καλός σχεδιασμός μενού» σημαίνει ότι όλες οι κατηγορίες (ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα κ.λπ.) είναι ευδιάκριτες. Το καλοσχεδιασμένου μενού εγγυάται ότι ο πελάτης νιώθει, προτού καν απολαύσει το φαγητό, τον καφέ ή το ποτό του, ότι το επίπεδο της ποιότητας είναι ανεβασμένο. Με ένα εντυπωσιακό design και την κατάλληλη ποιότητα χαρτιού, η εικόνα της επιχείρησης φαίνεται ήδη βελτιωμένη και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του πελάτη. Στην άριστη εικόνα συμβάλλει και η επιμέλεια όλων των κειμένων από έμπειρους κειμενογράφους, που διασφαλίζουν ότι τα πάντα παρουσιάζονται ακριβώς όπως πρέπει.

Σχεδιασμός καταλόγου για κάθε τύπο επιχείρησης

Είτε εμπορεύεστε έπιπλα είτε εργαλεία είτε πλακάκια μπάνιου, ένα είναι το σίγουρο: πρέπει να δίνετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να γνωρίσουν την γκάμα των προϊόντων σας. Αυτό μπορεί να γίνει τόσο διαδικτυακά, με τη βοήθεια του digital marketing, όσο και «παραδοσιακά», χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως είναι οι τυπωμένοι κατάλογοι προϊόντων.

Ένας καλοστημένος και όμορφα σχεδιασμένος κατάλογος μπορεί να αποδώσει την ποικιλία και την ιδιαιτερότητα των προϊόντων σας με άριστο τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται διαχρονικά από τις εταιρείες κάθε είδους και μεγέθους. Μια από τις πιο τρανές αποδείξεις για την εμπιστοσύνη που τρέφουν για τους έντυπους καταλόγους οι μεγάλες εταιρείες με πλούσια γκάμα προϊόντων, είναι η περίπτωση της IKEA: ο σουηδικός κολοσσός εκδίδει τον κατάλογό του σε 32 γλώσσες και τον διανέμει σε 44 χώρες. Το αποτέλεσμα; Ο κατάλογος κάθε χρόνο φτάνει σε περισσότερους από 210.000.000 ανθρώπους.

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τη σπουδαιότητα ενός καταλόγου ως εργαλείο πωλήσεων; Πιστεύουμε πως όχι!

Στην AVADA ανυπομονούμε να γνωρίσουμε την επιχείρησή σας και να σχεδιάσουμε για εσάς το μενού ή τον κατάλογο που θα αναδείξει τα προϊόντα σας. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας: