Εταιρική Ταυτότητα

Γιατί έχει σημασία η εταιρική ταυτότητα;

Η εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει τα «οπτικά» μέρη μιας εταιρείας, δηλαδή όλα εκείνα τα εικαστικά στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της. Ως εκ τούτου, είναι σημαντική διότι καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία παρουσιάζεται στους πελάτες της, καθώς επίσης και στους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της.

Από το λογότυπο, τις επαγγελματικές κάρτες και το έντυπο υλικό (φάκελοι, επιστολόχαρτα κ.ά.) μέχρι την επιλογή των χρωμάτων και της γραμματοσειράς στα ηλεκτρονικά μέσα (π.χ. ιστοσελίδα, social media), τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας πρέπει να διακρίνονται από συνέπεια και να ακολουθούν την ίδια σχεδιαστική προσέγγιση.

Χάρη σε μια καλοσχεδιασμένη ταυτότητα, η εικόνα της εταιρείας γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμη και εντυπώνεται στη μνήμη ευκολότερα.

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας από την AVADA

Ο σχεδιασμός μιας ξεχωριστής εταιρικής ταυτότητας που μεταδίδει τη φιλοσοφία μιας εταιρείας με τρόπο άμεσο, δημιουργικό και ευκολομνημόνευτο, είναι κάτι που μας ενθουσιάζει κάθε φορά. Στην AVADA εστιάζουμε στην ουσία, δίνοντας προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να παραδίδουμε πάντοτε στον πελάτη μας μια άψογη εταιρική ταυτότητα, προσαρμοσμένη κατάλληλα για κάθε εφαρμογή.

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας είτε έχετε μια τοπική επιχείρηση είτε διευθύνετε μια ολόκληρη εταιρεία, είμαστε έτοιμοι να σας γνωρίσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί τη νέα σας εικόνα.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε! Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας και ζητήστε μια προσφορά για σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας:

    Εταιρική Ταυτότητα

    Δείτε επίσης

    Σχετικά έργα