Διαφήμιση στα Social Media

Χάρη στις δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες πλατφόρμες διαφημίσεων, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας, με τρόπο στοχευμένο, αποτελεσματικό και μετρήσιμο.

«Εσύ τα λες, αλλά ποιος σε ακούει;» – μια φράση που σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει. Αν είσαι επιχείρηση, βέβαια, είναι σημαντικό να ενεργήσεις άμεσα, γιατί δεν αρκεί να «τα λες». Το μήνυμα πρέπει να φτάνει σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σου.

Γι’ αυτόν το λόγο, η διαφήμιση στα social media, όπως στο Facebook και στο Instagram, αποτελεί μια πολύτιμη τακτική στο πλάνο κάθε επιχείρησης, μικρής ή μεγάλης. Χάρη στα social ads, η επιχείρησή σας μπορεί, μεταξύ άλλων:

  • να συνδεθεί με το κοινό που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της
  • να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων (π.χ. φωτογραφία, βίντεο) και διαφορετικά δημιουργικά, ώστε να στοχεύσει καλύτερα ανάλογα με το κοινό της, αλλά και να δοκιμάσει τι είναι πιο αποδοτικό
  • να αποθηκεύσει ένα ήδη δοκιμασμένο κοινό (audience) για να απευθυνθεί ξανά σε αυτό σε μελλοντική προώθηση, χωρίς δυσκολία
  • να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για το κοινό που ενδιαφέρεται περισσότερο για ένα προϊόν, όπως φύλο, ηλικία κ.ά.

Διαφήμιση στα Social Media από την AVADA

Στην AVADA, εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρουν τα social media, για να προωθήσουμε την επιχείρησή σας στο κατάλληλο κοινό, στοχευμένα και αποτελεσματικά. Παράλληλα, εκτός από τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, διαθέτουμε το γραφιστικό υπόβαθρο για το δημιουργικό των διαφημίσεων, ώστε να προσελκύουν την προσοχή και τα βλέμματα, να αποσπούν κλικ και να φέρνουν αποτελέσματα.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε! Μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε το κατάλληλο πλάνο διαφημίσεων στα social media, ευέλικτο και προσαρμοσμένο στους στόχους που θέλετε να πετύχετε:

    Διαφήμιση στα Social Media