Επαγγελματικές Κάρτες

Γιατί οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν ένα από τα πιο διαχρονικά εργαλεία κάθε επαγγελματία;

Θα έλεγε κανείς, ότι στη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου, της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και των social media, οι επαγγελματικές κάρτες δεν έχουν κάποια χρησιμότητα. Είναι, όμως, έτσι;

Από ό,τι φαίνεται, όχι. Παρά τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι επαγγελματικές κάρτες δεν έχουν χάσει την αξία τους. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι περισσότεροι διευθυντές και στελέχη εταιρειών έχουν πάντοτε λίγες κάρτες μαζί τους, για να τις δίνουν στους πιθανούς πελάτες ή συνεργάτες. Εξάλλου, σε περιπτώσεις σημαντικών εκδηλώσεων, όπως για παράδειγμα σε συνέδρια και εμπορικές εκθέσεις, οι κάρτες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Μια επαγγελματική κάρτα, άλλωστε, δεν φέρει απλώς τα στοιχεία επικοινωνίας μιας εταιρείας –όπως το τηλέφωνο, τη διεύθυνση, το website, το email και τα social media–, αλλά αποτελεί και μέρος της εταιρικής ταυτότητάς της. Με άλλα λόγια, έχει τα χρώματα της εταιρείας και ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική προσέγγιση με την υπόλοιπη παρουσία της στην αγορά. Με τον τρόπο αυτό, εντυπώνει ακόμη βαθύτερα το brand στη μνήμη του αποδέκτη της κάρτας, δημιουργώντας μια καλή πρώτη εντύπωση.

Επαγγελματικές κάρτες από την AVADA

Στην AVADA θέλουμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να εξελίξει την εικόνα της, να πετύχει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και, τελικά, να διευρύνει το πελατολόγιό της. Γι’ αυτό, πιστεύουμε ότι μια σωστά σχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο προβολής, marketing και δικτύωσης.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε! Ζητήστε μια προσφορά για σχεδιασμό επαγγελματικής κάρτας και θα δούμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες, όπως ποσότητα, είδος χαρτιού κ.λπ., με στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα: